SLEDEĆI TRENING

Sve informacije u vezi treninga možete dobiti pozivom na 069/10-61-200.

rotator

ŽFL 2013: Mačke napadaju prvu titulu u Kragujevcu

wild_cats33

Posle tri ligaška kola, kragujevačke Divlje mačke započeće završnu borbu za naslov prvih šampionki Srbije u američkom fudbalu i to na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“, gde se u nedelju, od 13 sati, igra finalni turnir Ženske lige Srbije.

Ženska sekcija Wild Boarsa pokušaće tako da se na stranicama istorije ovog sporta pridruži muškom timu, koji je ostao zlatnim slovima upisan kao prvi prvak Srbije.

Kragujevčanke u ovaj turnir ulaze kao jedini neporaženi tim u šampionatu, a učestvovaće još Hattrick Vojvotkinje, Vučice Beograd i ekipa Kraljevo Royal Crownsa, koju su savladale sva tri puta u ligaškom delu.

- Nijedan od konkurentskih timova nije za potcenjivanje. Svi su na terenu dokazali da zaslužuju da učestvuju u ovom finalu i očekujemo da će dati sve od sebe da osvoje neko od prva tri mesta. Naravno, mi ćemo se takođe potruditi da opravdamo dosadašnju slavu i održimo perfektan skor. U nedelju piše istorija ženskog sporta u Srbiji i drago nam je što je čast domaćina finalnog turnira pripala upravo Kragujevcu – rekla je Jovana Dimitrijević, igračica Wild Catsa.

Divlje mačke se u polufinalu sastaju sa drugoplasiranim timom grupe „Sever“, beogradskim Vučicama, dok drugi par čine Vojvotkinje i Krune. Pobednici ovih mečeva sastaće se u finalu, dok će se poraženi boriti za treće mesto.